Om oss

Andreas Leiro Baastad

Andreas Leiro Baastad er utdannet kiropraktor i 2012, ved Anglo-European College of Chiropractic, i Bournemouth, England. Han har tidligere arbeidet på Nemus i Arendal og har de siste 5 årene jobbet på Sentrumklinikken i Kristiansand. Andreas er opprinnelig fra Blommenholm og har derfor valgt å flytte tilbake for å fortsette sin praksis her hos oss.

Andreas sine fagelige interesseområder er utredning og behandling av svimmelhet og hodepine, samt idrettsskader med hovedvekt på skulderskader og rehabilitering av disse. Han har bl.a. vært del av det medisinske støtteapparatet til det Amerikanske fotballaget Kristiansand Gladiators, som vant toppserien i 2015, og mixed martial arts klubben Phoenix MMA. Andreas er også en aktiv langdistanseløper og har som følge av sin interesse også bistått mange løpere med behandling av løpeskader.

Andreas bruker flere behandlingsmetoder for å oppnå best mulig effekt hos sine pasienter, bl.a. intramuskulære nåler og dyp bløtvevsmassasje ved siden av kiropraktikken. Andreas har tro på å finne årsaken til plagene og utreder alltid plagene før han evt. behandler, slik han er sikker på at han vil få god behandlingsrespons. Han har tro på helhetlig helse og har tett samarbeid med fastleger, røntgen institutt og spesialisthelsetjenesten. Andreas har full sykemeldingsrett og mulighet til å henvise sine pasienter til spesialist og røntgenundersøkelser.

Om Helse Sandvika

Helse Sandvika het tidligere Blommenholm Mensendieckinstitutt og ble startet i august 1950. Nå består Blommenholm Helse av en Mensendieckfysioterapeut og en Kiropraktor som jobber hånd i hånd for å gi best mulig behandling, oppfølging og rehabilitering av hver enkelt pasients behov.

Vi arbeider også med individuell behandling og trening i små grupper i vår gymsal i 2. etasje.

Algirdas Kaare (Ale) Brøtmet Vokietaitis – Mensendieckfysioterapeut

Andreas Leiro Baastad – Kiropraktor

Ale er autorisert Feldenkraispedagog. Ale har driftstilskudd fra Bærum Kommune.

Helseforsikring

Helseforsikring eller behandlingsforsikring har blitt mer vanlig de siste årene. Ofte ønsker bedrifter å tegne avtaler som sikrer de ansatte rask undersøkelse og behandling. I dag regner man at omtrent 400.000 nordmenn har helseforsikring (FNO).

Helseforsikring eller behandlingsforsikring dekker undersøkelse av kiropraktor, fysioterapeut, legespesialist. Den dekker også billeddiagnostikk utredning som MR, røntgen, CT om nødvendig. Forsikringen sikrer rask undersøkelse og behandling ved sykdom.

Du kan benytte din helseforsikring hos oss på Helse Sandvika. Vi samarbeider med alle de store aktørene som levere denne type forsikring.